Advertisement

Burak Yılmaz Eşi - Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ... - Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi.

Burak Yılmaz Eşi - Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ... - Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi.. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Burak yılmaz, medipol başakşehir'e mi? Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi.

İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. İddialara göre evliliğin bitiş nedeni bitmek bilmeyen kaynana gelin kavgaları.

Bülent İpek: "Burak Yılmaz'ınki stratejik bir dava ...
Bülent İpek: "Burak Yılmaz'ınki stratejik bir dava ... from im.haberturk.com
Burak yılmaz, ikinci çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından barıştığı iddia edilen eşi i̇stem yılmaz'ın boşanma davasına velayet davasıyla karşılık verdi. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı.

Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü.

Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, bakırköy aile mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Ht masa ekibi, galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın dört aylık hamile eşi i̇stem yılmaz'ın, şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmasını, 12 milyon tl tazminat. Burak yılmaz, geçtiğimiz yıl boşandığı i̇stem atilla'ya her ay 10 bin tl nafaka ödüyor. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı.

Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28. Burak yılmaz, medipol başakşehir'e mi? Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden.

İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia! - Haberler Milliyet
İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia! - Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, bakırköy aile mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Burak yılmaz, geçtiğimiz yıl boşandığı i̇stem atilla'ya her ay 10 bin tl nafaka ödüyor. Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok.

Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı.

Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. İstem yılmaz eşi burak yılmaz'a boşanma davası açtı. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Burak yılmaz, medipol başakşehir'e mi? Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden. Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi.

Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme: Futbolcu burak yılmaz eşi i̇stem yılmaz, kızları nazlı (3) ve derin (1.5) ile armutlu'da bir hamburgecide buluştu. Burak yılmaz ile i̇stem atilla'nın basının olmadığı yerlerde gizli gizli görüştükleri de iddia edildi.

Burak Yılmaz yeniden nikah masasına oturuyor - Haber3
Burak Yılmaz yeniden nikah masasına oturuyor - Haber3 from i.haber3.com
Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Burak yılmaz, ikinci çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından barıştığı iddia edilen eşi i̇stem yılmaz'ın boşanma davasına velayet davasıyla karşılık verdi. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden. Eşi burak yılmaz'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz'ın boşanma dilekçesinde çok çarpıcı ifadeler yer alıyor. Burak yılmaz kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Burak yılmaz, ikinci çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından barıştığı iddia edilen eşi i̇stem yılmaz'ın boşanma davasına velayet davasıyla karşılık verdi.

Burak yılmaz ile yaklaşık 1 yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, milli futbolcuya boşanma davası açtı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. İddialara göre evliliğin bitiş nedeni bitmek bilmeyen kaynana gelin kavgaları. Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Eşi burak yılmaz'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz'ın boşanma dilekçesinde çok çarpıcı ifadeler yer alıyor. Burak yılmaz ile i̇stem atilla'nın basının olmadığı yerlerde gizli gizli görüştükleri de iddia edildi. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu.

Burak yılmaz, geçtiğimiz yıl boşandığı i̇stem atilla'ya her ay 10 bin tl nafaka ödüyor burak yılmaz. Burak yılmaz, medipol başakşehir'e mi?

Posting Komentar

0 Komentar